Ponent Coopera coorganitza la primera ‘Install Party’ de consum responsable a Arbeca

Dissabte a la tarda, a les 19h, el Centre Cultural d’Arbeca acollirà una Install Party, que promourà el pas al consum responsable, de manera que la Cooperativa MésOpcions informarà sobre cooperatives de diferents àmbits i compartirà amb les persones assistents les seves experiències i els facilitarà eines i recursos per fer un consum més responsable i transformador.

En l’Install Party hi participaran iniciatives d’economia social i solidària de base cooperativa com Som Energia, Fiare, Arç Cooperativa, Som Connexió o Cel Obert. Durant la jornada totes aquelles persones que vulguin fer el pas cap a un consum més responsable podran fer els tràmits de forma ràpida, fàcil i gratuïta. Només hauran de dur la darrera factura de la llum, telefonia o d’assegurances per tal de poder fer el canvi. 

L’Install Party s’emmarcarà dins de la Jornada “Consum Responsable”, organitzada conjuntament des de Ponent Coopera i MésOpcions Consum Responsable, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arbeca i Esquerres d’Arbeca. La trobada té com a objectiu donar a conèixer a la ciutadania què és i en què consisteix el consum responsable i la seva importància en la nostra societat. I és que com a consumidors i consumidores podem utilitzar els hàbits de compra i estalvi per a construir un nou model econòmic-social, més respectuós, coherent i ètic. La jornada acabarà amb la conferència El consum com a eina de transformació social, a càrrec de Jordi Morilllas, de la cooperativa MésOpcions i amb una degustació gratuïta de productes de proximitat.

Aquesta activitat forma part del Programa d’Ateneus Cooperatius. La finalitat d’aquestes accions és promoure el cooperativisme i l’economia social i solidària al territori. Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives. Forma part de la xarxa d’ateneus cooperatius, format per 14 ateneus i més de 130 entitats públiques i privades amb gran experiència que, de manera coordinada, actuen per fomentar i enfortir l’economia social i cooperativa arreu del territori.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>