Les Garrigues impulsa la formació i l’assessorament per a emprenedors i empreses vinculades amb la cadena de valor de l’oli

El Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Segrià, impulsa, a partir del mes de juliol, els ‘Seminaris d’innovació i creativitat per a nous models de negoci basats en la cadena de valor de l’oli’. L’objectiu és afavorir la formació i l’assessorament per a les empreses i emprenedors de la comarca de les Garrigues i el Segrià Sec vinculats amb la cadena de valor de l’oli. 

Aquesta proposta, que s’emmarca en el projecte innovador i experimental “Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec”, pretén motivar als emprenedors i empreses per obrir noves línies de negoci i oportunitats.

Els seminaris tindran lloc els dies 6, 7, 20 i 21 de juliol al Consell Comarcal de les Garrigues. Els dos primers dies s’aportaran noves eines d’innovació i creativitat i s’analitzaran tendències de mercat i de futur. Els dos darrers dies, la formació girarà entorn els models de negoci i es parlarà de canals de distribució i comunicació, relacions amb els clients i aliances claus, entre altres. El mes d’octubre tindrà lloc la presentació de models de negoci a càrrec dels emprenedors i empresaris participants.

 

El projecte “Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec” s’està implementant al territori durant aquest 2018. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals. Recentment s’han presentat els resultats de la “Diagnosi de la cadena de valor de l’oli i de les seves potencialitats de creació de negoci a la comarca de les Garrigues i el Segrià Sec”, gràcies a la qual s’han identificat i concretat fins a 43 oportunitats de negoci entorn de la cadena de valor de l’oli en un sentit ampli, introduint-hi diferents binomis de l’oli com ara oli-turisme, oli-gastronomia, oli-patrimoni, oli-sostenibilitat, oli-paisatge o oli-art, entre d’altres.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>