L’Ajuntament de les Borges organitza una xerrada per promoure el reciclatge

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat aquest dilluns, a les 17 hores, una xerrada al Casal Cívic al voltant de la recollida selectiva i dels objectius en la gestió de residus que ha marcat la Unió Europea per al 2020 i que estableixen un augment del reciclatge de fins al 50%.

Es tracta de la segona xerrada sobre el reciclatge que té lloc a la capital de les Garrigues, la primera es va celebrar el passat 12 de novembre, i que pretén conscienciar la població dels beneficis que comporta la separació de residus per al medi ambient. Ha anat a càrrec de Jordi Tatjé, enginyer Consell Comarcal de les Garrigues i de Sílvia Batlle, tècnica del consistori.

Actualment, les poblacions de la comarca de les Garrigues reciclen una mitjana del 23% del total de residus que produeixen i, un cop s’apliqui la nova normativa europea, els municipis que no assoleixin els seus objectius s’enfrontaran a possibles sancions.

Per la seva banda, el regidor de Medi Ambient, Daniel Not, ha volgut remarcar la importància d’aquestes accions de conscienciació ja que “són clau per sensibilitzar la població i per poder millorar l’índex de reciclatge al municipi”.

Tots els assistents a la xerrada informativa han rebut un pack per família i domicili de 3 bosses reutilitzables pel reciclatge de paper, envasos i vidre.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>