La Policia Local de les Borges decomissa 286 articles de roba per venda ambulant sense llicència

Els efectius de la Policia Local de les Borges Blanques han decomissat un total de 286 articles de roba a una dona de nacionalitat romanesa que estava venent peces tèxtils a la via pública de la zona comercial sense la corresponent llicència municipal.

En concret, els agents han identificat un total de quatre persones, dues dones i dos homes que estaven realitzant venda ambulant al municipi. Entre els productes intervinguts figuren articles com draps de neteja, mitges i mitjons, pantalons tipus leggins i roba íntima.

En comprovar l’activitat il·legal, que suposa una competència deslleial a banda d’altres fraus fiscals i tributaris, els agents han proposat per denúncia per venda sense llicència municipal les quatre persones i han procedit a la confiscació de les peces fins al final de l’expedient sancionador.

El caporal en cap de la Policia Local de les Borges, Alfons López, ha explicat que durant el transcurs de l’any es realitzen una desena de decomisos d’aquest tipus i, generalment, es produeixen durant els mesos de fred, coincidint amb l’acabament de les feines de treball temporal pròpies de l’estiu.  

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>