El CEI de les Borges incorpora una nova empresa i frega el complet

El Centre d’Empreses Innovadores de les Borges incorpora a les seves instal·lacions Lleida Assistencial, una empresa dedicada a la cura i l’atenció sociosanitària de persones malaltes i amb discapacitats físiques i psíquiques. Amb la nova incorporació, el CEI de les Borges dona servei a 6 empreses i frega el complet,  ja que  només queda lliure un espai per al qual ja hi ha persones interessades. D’altra banda, per aquest dijous, a les 15.30 hores, hi ha programada al CEI garriguenc una xerrada sobre els errors més plausibles en la gestió d’un petit negoci i com evitar-los. 

Lleida Assistencial està dirigida per Montse Bosch i, des del seu naixement, l’any 2001, que no ha parat de créixer en nombre de treballadors i persones ateses. Actualment compta amb una plantilla de 80 empleats (la majoria dones) i forma part de la xarxa Cowocat Rural, de la qual el CEI de les Borges també n’és col·laboradora, i que busca fomentar el coworking com a eina de desenvolupament rural.

Segons Bosch, “ens interessa obrir-nos cap al mon rural i cap zones on la població està envellida per tal d’oferir oportunitats laborals a la gent jove i ajudar-los a aconseguir feina sense renunciar a una bona qualitat de vida”. Durant els seus 20 anys de trajectòria, Bosch explica que la clau de l’èxit ha estat el treball i l’assistència telefònica 24 hores per resoldre qualsevol tipus de consulta i/o urgència.

Per tal de donar la benvinguda a la directora de Lleida Assistencial, la 1a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de les Borges, Núria Palau, li va fer entrega de les claus a la nova empresa tot desitjant-li molts èxits i emfatitzant l’alta participació de dones emprenedores.

L’entitat compartirà sala de coworking (espai de treball compartit) amb Tipo Pèpel, dedicada a la creació de tipografies i Iris Digital, corporació local de serveis audiovisuals.

Per la seva banda, la Regidoria de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies ha programat per aquest dijous 27 de setembre, de 15.30 a 19.30 hores, una xerrada a càrrec del professor Jordi Mitjans que abordarà els 10 errors més plausibles en la gestió comercial d’un petit negoci i com evitar-los.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>