La Plataforma Rescap-2 organitza una xerrada informativa sobre els problemes a l’N-240

Després de l’entrada en vigor el passat dos de setembre de la desviació obligatòria i parcialment bonificada de camions pel tram les Borges Blanques-Montblanc/Pla de Santa Maria, la Plataforma Rescap-2 ha organitzat, aquest divendres 21 de setembre de 2018 a la Sala Maria Lois de les Borges Blanques, una xerrada informativa per explicar els seus plantejaments de propostes de solució a l’alt volum de trànsit i la sinistralitat al tram de l’N-240 entre Lleida i les Borges, tram en què no s’han desviat.

A la jornada, que també ha inclòs un debat, s’ha comptat amb la intervenció de membres de la plataforma per a l’alliberament de de l’AP-7, de les Terres de l’Ebre, «Prou, AP-7 Gratuïta Ja», plataforma que lluita per donar solució als mateixos problemes.

L’acte ha estat organitzat per la Plataforma Rescap-2 que bàsicament defensa el desviament de camions obligatori i bonificat pel tram Borges-Lleida/Soses de l’N-240, l’alliberament del peatge de l’autopista AP-2 i l’execució de les rotondes de Juneda a l’N-240.

Aquesta demanda compta amb el suport de l’Ateneu Popular Garriguenc, Conca 22, Centre Excursionista les Borges-Garrigues, La Banqueta de Juneda, Ipcena, ERC Garrigues, CUP les Borges Blanques, Catalunya En Comú-Ponent, MES Moviment d’Esquerres-Terres de Ponent, Revista Terrall de les Borges Blanques i Grup de Joves de Vinaixa.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>