El primer lleidatà del 2023 és de les Borges Blanques

Com cada inici d’any, els primers nadons que neixen es converteixen en els primers protagonistes de l’any. A la demarcació de Lleida, el primer nadó de l’any que va néixer va ser el Pau de les Borges Blanques. Els seus pares, l’Íngrid i el Carlos, va donar a llum a les 02.15 hores a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, amb un pes de 3,180 kg.

Pel que fa a Catalunya, el primer nadó del 2023 va ser el Zakaria, que va nèixer a l’Hospital de Palamós (Girona) just passada la mitjanit, a les 00.01 hores.

Pel que fa a la resta de regions sanitàries de Catalunya, el següent nadó a néixer va ser el Yousaf, a les Terres de l’Ebre. Ho va fer les 00.04 hores a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

A la regió Metropolitana Nord, el primer naixement va tenir lloc a l’Hospital Germans Trias de Badalona, en un part natural sense problemes. El nadó, l’Àlex Adrián, va nèixer a les 00.25 hores amb un pes de 3,590 kg.

A Barcelona ciutat, el primer barceloní de l’any va ser l’Abdul Jabbar, fill de Tanzilia i l’Amirgul, que provenen del Kirguizistan.

El primer nadó de la regió Metropolitana Sud va ser una nena, la Dayla Mia, que ha nèixer a les 02.14 hores del matí a l’hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues.

Pel que fa a la regió sanitària de Tarragona, la Yasmin va ser el primer nadó a néixer. Ho va fer a les 02.59 hores al Pius Hospital de Valls.

A la Catalunya Central, el primer naixement es va fer esperar una mica més: es va produir a les 12.50 hores a l’Hospital Universitari de Vic.

Finalment, a l’Alt Pirineu i l’Aran, el primer nadó va néixer ahir, 2 de gener, a les 9.04 hores a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp. Es tracta de l’Aran, un nen fill de la Marina i del Lluís.