La quarta edició consolida l’English Day a les Borges

El Pavelló de l’Oli i el Pavelló Francesc Macià han acollit al llarg de la jornada d’aquest dilluns, 4 de juny, 194 alumnes provinents dels centres educatius de tota la comarca, que s’han desplaçat fins a la capital de les Garrigues per celebrar l’“English Day”, una iniciativa que proposa un seguit d’activitats lúdiques d’immersió lingüística en l’anglès.

Alumnes dels cicles superiors de les zones escolars rurals (ZER) de la Vall de l’Aranyó, del Riu Set, de la Padrera, l’Elaia, les Garrigues Altes, juntament amb les escoles Manuel Ortiz i Castelló, l’Albirka, el Joan XXII i el col·legi Mare de Déu de Montserrat; han assistit aquest dilluns a l’ English Day, que celebra amb bona acollida la seva quarta edició.

L’iniciativa, organitzada per les especialistes en llengua anglesa de la comarca en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics de les Garrigues, el Consell comarcal, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de les Borges Blanques; té com a objectiu l’intercanvi d’experiències entre les escoles participants, per part tant del professorat com dels alumnes. Així, es vol crear un espai de relació i cohesió comarcal per mitjà de la pràctica de la llengua anglesa.

L’espai dels pavellons s’ha distribuït en 6 zones (corners) on s’han dut a terme diferents activitats de dansa, manualitats i jocs didàctics, per aprofundir en la llengua estrangera, així com també en el coneixement de la seva cultura. Acompanyats per professors especialistes, tutors i una vintena de voluntaris, han finalitzat la jornada amb un dinar conjunt a les mateixes instal·lacions.

A més a més, cada alumne ha creat un logotip de la trobada per a què en sigui escollit un guanyador que representi a la iniciativa en la seva pròxima edició.

L’English Day es un projecte dut a terme pels mestres d’anglès dins el Seminari de coordinació “Garrigues in Touch (GIT)”, inclòs en el Pla de Formació de Zona de les Garrigues.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>