El Consell Comarcal de les Garrigues gestiona 44 viatges de l’Imserso per aquesta temporada 2018-2019

El Consell Comarcal de les Garrigues gestiona 44 viatges de l’Imserso per aquesta temporada 2018-2019, amb un total de 1.128 places de les quals 685 ja estan cobertes. En total l’Imserso ha assignat al Consell Comarcal 150 places per a destinacions insulars (Mallorca, Menorca i les Canàries) i 978 places per a viatges a la península. La primera de les sortides va tenir lloc el passat 3 de novembre a Màlaga i la darrera es realitzarà el 13 de juny de 2019 a Tenerife. Els usuaris acreditats que ho desitgin tenen fins al 30 de novembre per aconseguir alguna de les places que encara estan lliures. Totes les persones acreditades poden realitzar fins a un màxim de 5 viatges per temporada.

Actualment, l’ens comarcal té acreditats 1.576 usuaris per poder realitzar viatges de l’Imserso i que, per tant, compleixen amb els requisits establerts per poder-se’n beneficiar. Per acreditar-se en el programa de viatges per a la gent gran, s’han de complir almenys un dels següents requisits: ser pensionista de jubilació del sistema públic espanyol de pensions; pensionista de viduïtat i tenir 55 anys complerts; ser pensionista per altres conceptes o preceptor de prestacions o subsidis d’atur, en tots els casos amb 60 anys complerts; o ser titular o beneficiari del sistema de Seguretat Social, amb 65 anys complerts.

El Consell Comarcal de les Garrigues és l’únic dels ens comarcals de la demarcació que gestionen els viatges de l’Imserso en tot el procés. L’any 1995 es van començar a gestionar els viatges des del Consell i des de llavors gestionen la inscripció de les persones usuàries, l’adjudicació de les places, gestió de les baixes, el control dels pagaments, l’emissió i entrega dels bitllets, i des de fa quatre anys, també es gestionen directament tots els canvis dels llistats de les persones acreditades pel que fa a altes, baixes i modificació de les dades.

La gestió d’aquests viatges des del Consell Comarcal garanteix als usuaris transparència pel que fa a l’adjudicació de les places, que es fa en rigorós ordre de sorteig, un servei de proximitat i una atenció més directa, ja que la persona encarregada d’aquesta tasca els pot assessorar en tot el procés. 

Les persones acreditades al Consell Comarcal tenen prioritat per reservar plaça en aquest ens, però també poden accedir a les places no reservades de les agències de viatges autoritzades i també poden fer-ho directament per internet accedint a les pàgines web de Mundosenior (per a les reserves a la península) i Mundiplan (per a les reserves a les illes).

La resta d’usuaris que no estan acreditats al Consell Comarcal, poden reservar les places a través de les agències de viatges autoritzades o per internet a les pàgines web de Mundosenior i Mundiplan.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>