Lorette Group s’incorpora al CEI de les Borges per oferir estilisme

L’emprenedora Ariadna Iugulescu, veïna de la capital garriguenca, es apunt d’obrir les portes del seu negoci d’assessorament d’imatge i venda de roba femenina: Lorette Group. L’activitat que desenvolupa, tant online com presencialment en un dels mòduls del CEI, consisteix en recomanar les peces de roba més adients per a cada persona i ocasió.

Una vegada ja instal·lada, aquesta setmana ha rebut la visita de l’alcalde, Enric Mir, i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, que li han volgut donar personalment la benvinguda al centre borgenc.

 

Segons ha explicat Iugulescu, “actualment és difícil obrir-se camí en el teixit empresarial. Per aquest motiu, poder gaudir d’un espai com el que s’ofereix al CEI les Borges Blanques, és vital per començar un negoci”.

Des del seu nou local, oferirà serveis d’assessoria d’estilisme per a diferents ocasions com bodes, comunions i celebracions formals, però també per ajudar a personalitzar la manera de vestir en el dia a dia, ja sigui per anar a treballar o per a reunions més informals.

A tal efecte, Lorette Group compta amb un Personal Shopper i amb eines per descobrir la millor identitat de vestuari de cada clienta com un formulari amb una bateria de preguntes que van des de la talla que té cada consumidor, fins a qüestions més personals com l’estat civil o l’estil de vida. L’Ariadna adapta les necessitats de roba de cada persona depenent de l’activitat que realitzi, i ho combina amb la personalitat i els gustos propis de cada clienta.

 

A més a més, l’Ariadna aposta pel territori, envoltant la seva activitat de professionals i altres negocis borgencs. Així, compta amb la col·laboració de fotògrafs locals i treballa amb models amateurs del municipi. D’aquesta forma, Lorette group es dirigeix al seu públic objectiu de forma directa: “treballem per vestir a la gent normal en el seu àmbit quotidià o de celebracions especials, no per a noies models de revista” ha afirmat Iugulescu. D’altra banda, també ha confeccionat campanyes publicitàries amb altres comerços locals com un concessionari d’automoció o una joieria.

L’empresa té previst presentar-se al públic el pròxim divendres, 8 de juny, a través de les xarxes socials i la web pròpia www.lorettegroup.com.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>