Torna la Campanya Barris Antics a Juneda

Juneda s’adhereix per segon any consecutiu a la campanya Barris Antics, Molt per descobrir, molt per oferir, promoguda per la Generalitat de Catalunya, les diputacions de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona, i la sectorial de comerç de PIMEC (PIMEComerç) i coordinada per l’Oficina de Gestió del Programa de Barris, amb la finalitat principal de dinamitzar comercialment els nuclis antics.

Aquest dilluns, dia 4 de juny, s’ha presentat a la Diputació de Lleida la 8a campanya conjunta de dinamització comercial i territorial ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, a la que s’han adherit 7 municipis lleidatans: Lleida, Artesa de Segre, Balaguer, Solsona, les Borges Blanques, Mollerussa i Juneda i 30 de la resta de Catalunya.

A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Juneda, l’Antoni Villas, i president del Consell Comarcal de les Garrigues, i el diputat i alcalde de les Borges Blanques Enric Mir, entre altres autoritats.

Cada vegada que es faci una compra en un dels comerços adherits a la campanya durant el mes de juny, es podrà omplir una butlleta per participar en el sorteig de diferents regals. Cada poble repartirà 37 paquets turístics per a dues persones, un per cada un dels municipis participants.

El sorteig tindrà lloc el dia 6 de juliol i el 7 de juliol es farà el lliurament dels premis.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>