Matinal country solidari a les Borges per tancar els actes que commemoren el Dia Internacional contra el càncer de mama

Aquest passat dijous, 19 d’octubre, s’ha celebrat el Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama i l’Associació contra el càncer de les Borges Blanques ha organitzat diverses activitats per conscienciar sobre la malaltia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

El dimarts, 17 d’octubre, dia de mercat, l’associació va muntar una taula informativa amb venda de material solidari, per recaptar fons per a la malaltia i conscienciar a la població sobre la importància del diagnòstic precoç d’aquest tumor, el més freqüent en dones de tot el món.  

A la tarda, a la Sala Maria Lois, la presidenta de l’associació a les Borges, Imma Roig, va presentar a la nova Junta local i les activitats que duen a terme a nivell provincial. A continuació va tenir lloc una xerrada sobre el càncer de mama, a càrrec de Marta González, cirurgiana i senòloga i Laura Arbonés, ginecòloga i senòloga, ambdues de la unitat funcional de patologia mamària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Per finalitzar ahir diumenge, 22 d’octubre, va tenir lloc al pavelló de l’Oli de les Borges Blanques un matinal country solidari. En total es van recaptar més de 800 euros i van assistir-hi unes 120 persones.