Mercat d’últimes rebaixes d’estiu i sardanes a la fresca aquest dissabte a les Borges

Aquest dissabte, 25 d’agost, des de les 9 fins a les 14 hores, de forma ininterrompuda tindrà lloc el mercat d’últimes rebaixes d’estiu, anomenat popularment “el remat final”.

El mercat, en el qual més d’una desena de botigues oferiran diferents articles com roba, plantes, complements, sabates, joies o articles de merceria i ferreteria, s’ubicarà davant de les botigues dels associats i a la Plaça de l’1 d’octubre, al centre de la població.

D’altra banda, les Borges també acull aquest pròxim dissabte, 25 d’agost, l’última ballada de sardanes de l’estiu. L’acte s’iniciarà a les 23.00 hores i tindrà lloc a la Placeta del Terrall de la capital de les Garrigues.

La vetllada musical anirà a càrrec de la Cobla Vents de Riella d’Agramunt i, com ja és tradicional, se sortejarà un pernil entre els assistents. Per poder participar en el sorteig es posaran números a la venda durant la ballada.

La jornada, organitzada per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, és l’última de les tres sessions que s’han organitzat durant aquest estiu a la ciutat borgenca.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>