L’Agrupació de Comerciants de les Borges sortejarà 3.000 euros en vals de compra, entre el 2 de desembre i el 4 de gener, coincidint amb les festes de Nadal. Es tracta d’una campanya per incentivar el comerç local i de proximitat del municipi i que consistirà en l’entrega d’una butlleta per cada compra que es realitzi als establiments adherits a l’associació, amb la qual es participarà en un sorteig diari d’un val de compra.

Segons ha exposat la presidenta de l’Agrupació, Montserrat Pijuan, mentre duri la promoció, tothom qui hagi adquirit un producte o servei en algun establiment de l’Agrupació rebrà una butlleta i tindrà l’oportunitat d’aconseguir un val de 100 euros, els dies hàbils, en el sorteig que el Jutge de Pau de la capital garriguenca durà a terme a les 13.45 hores, als baixos del consistori.

A més a més, l’organització ha programat també dos sortejos extraordinaris de 200 euros els dies 24 i 31 de desembre, i un darrer sorteig especial d’un val de compra valorat en 300 euros, el dia 4 de gener.

Les butlletes de compra es dipositaran cada dia en una urna ubicada als baixos de l’Ajuntament de les Borges i, al migdia, quan el Jutge de Pau procedirà a fer l’extracció de la papereta guanyadora, es comunicarà tot seguit el resultat a l’afortunat o afortunada.