Cafè Digital amb Frida. Jornada d’Emprenedoria Femenina

Frida Digital juntament amb l’Ajuntament de les Borges Blanques i Les Borges TV vam organitzar una jornada d’emprenedoria femenina, el passat divendres, 10 de març, al Centre d’Empreses Innovadores de les Borges, per celebrar el 8M.

Actes de la jornada

Exposició de fotografia oberta al públic de la Sara Boldú, Artistes amb Tractor, i la fotògrafa Lídia Vives.

La jornada va ser inaugurada per l’alcaldessa de les Borges Blanques,a Núria Palau.

A continuació es va enregistrar en viu aquest especial del Cafè Digital, on l’Anna i l’Ari van entrevistar a la Dolors Català, presidenta de l’Associació Dones del Món Rural i propietària de l’empresa Oli Cimal.

Les participants van poder assistir al taller de “Motivación en acción para el cambio” dirigida per la Katia Medeles, coach i autora del llibre ‘Els Secrets d’una Ment a Equilibri’, certificada en PNL per John Grinder, Richard Bandler i Curació Emocional amb Enric Corbera.

Tot seguit es va poder conèixer l’experiència professional i personal de la Sandra Sabaté, CEO del Grup Macao, mitjançant una xerrada d’emprenedoria.

La jornada va continuar amb un tast de vins de la mà de l’Antonio i la Maria José del celler Vinya els Vilars d’Arbeca.

Per finalitzar els actes va tenir lloc un showcooking nutricional on la Montse Freixa, chef oove i la Irene Visa, coach nutricional, van parlarar de com fer realitat menjar bé i sentir-se bé a l’hora.