Cavalcada de Reis 2023 a les Borges Blanques

Les Borges Blanques ha celebrat l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar aquest dijous, 5 de gener al vespre. Els reis d’Orient han estat rebuts davant de l’església, a partir de les 18.30 hores, i una Cavalcada amb carrosses renovades gràcies a la tasca de la Brigada Municipal, ha recorregut els principals carrers del municipi i fins al Pavelló, on els nens i nenes han pogut acabar de donar les seves cartes a Ses Majestats. Els Reixos han repartit els regals per totes les cases de la capital garriguenca divendres dia 6, a partir de les 8.30 hores.

En concret, aquest any els Reixos han arribat davant de l’església, on s’han fet els parlaments i l’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, ha fet l’entrega de les claus de totes les cases del poble a Melcior, Gaspar i Baltasar. L’església ha estat ambientada amb llums, música i espectacle de foc. Els Reixos han anat acompanyats pels tabalers del grup Recerca, pel grup de Motards Fot-li Gasto i una estrella il·luminada que els ha anat guiant.

El recorregut de les carrosses pels carrers de les Borges

Els reixos han pujat a les carrosses, situades a la plaça Abadia, i han iniciat un recorregut pel carrer Carnisseria, la plaça 1 d’Octubre, el carrer la Bassa, el carrer Ensenyança, el Raval del Carme, i el carrer Catalunya. La Cavalcada ha finalitzat al Pavelló Francesc Macià, on els Reixos han rebut els nens i nenes de les Borges.