L’INS Josep Vallverdú de les Borges lliura les orles als alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius

Aquest divendres, 27 de maig de 2022, el pavelló de l’Oli de les Borges Blanques es va vestir de gala per acollir la celebració de la festa de comiat de la 41a promoció de Batxillerat i de Cicles Formatius de l’Institut Josep Vallverdú.

En un acte que va recuperar la presència dels familiars i que va aplegar més de 300 persones, la promoció de 2020-2022 va poder donar el seu emotiu adéu a l’institut.

Tal com és tradició, l’acte, organitzat per l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) del centre en col·laboració amb l’institut, va comptar amb una taula d’autoritats formada per l’alcaldessa de les Borges Blanques, la cap d’estudis i la directora de l’institut així com també el president de l’AFA.

Durant el seu transcurs es van produir actuacions musicals de l’alumnat de l’Escola de Música de les Garrigues i es va procedir al lliurament d’orles als graduats en Batxillerat i en els cicles formatius que s’imparteixen al centre.

La vetllada es va cloure amb el lliurament dels Premis Àngel Giné als millors treballs de recerca de Batxillerat i crèdits de síntesi de Cicles Formatius, que enguany arribaven a la seva vintena edició, així com també de les Beques Carlos Chesa a l’excel·lència acadèmica, que també celebraven una important efemèride ja que era la desena ocasió en què s’atorgaven.