Programa especial Dia Mundial de la TV

El 21 de novembre fou declarat l’any 1996 per les Nacions Unides el Dia Mundial de la Televisió i El Col·legi de Periodistes de Catalunya- Demarcació de Lleida (CPCLleida) ho ha commemorat per quart any consecutiu, amb la col·laboració de 17 televisions lleidatanes i una programació d’activitats especials, com un taller de televisió davant del públic a l’IEI – Institut d’Estudis Ilerdencs- organitzat pel CPC Lleida.

La finalitat principal d’aquesta celebració és fer de la televisió un mitjà més proper per la ciutadania i que aquesta pugui conèixer de primera mà la labor periodística i com funcionen els mitjans televisius lleidatans en el dia a dia. Una vegada més, 17 televisions lleidatanes, convencionals i digitals es sumen a aquesta diada.

Des de Les Borges TV hem impartit una classe pels alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques, la qual ha consistit en una visita a les instal·lacions i la realització d’un programa especial sobre el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, que se celebra avui, 25 de novembre.