Finalitza la 14a Setmana Cultural de la Llar d’Infants de les Borges

La Llar d’Infants Municipal Joan XXIII de les Borges Blanques ha finalitzat aquest divendres, 27 d’abril, els diferents actes de la 14a edició de la Setmana Cultural que enguany ha estat inspirada en experiències màgiques del món del fantasia.

Així, amb l’objectiu de proporcionar als infants els elements necessaris que els permetin desenvolupar totes les seves capacitats dins d’una escola activa i experimental, des d’aquest dilluns, els alumnes de les classes de 2-3 anys han visitat les parades i els comerços de Sant Jordi de la capital garriguenca, mentre els petits han gaudit d’un taller en forma de conte sobre perruqueria. Dimarts i dijous, tots els infants del centre han pogut descobrir experiències plenes d’il·lusió a través dels diferents racons màgics de fantasia, on han interactuat amb materials amb propietats sorprenents i noves per a ells.

En canvi, dimecres, els alumnes del darrer curs han anat a visitar la Biblioteca de les Borges, on els han explicat contes, mentre els més menuts es quedaven al centre i gaudien del conte màgic dels petons. Els actes culturals de la setmana han finalitzat aquest divendres quan tots els infants han pogut gaudir de la representació teatral de la llegenda de Sant Jordi a càrrec del grup d’animació Xip-xap.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>