Bellaguarda organitza la 1a Mostra Gastronòmica per promocionar l’Oli i la Tòfona
La jornada ha comptat amb un espai de Mercat de productes de proximitat i un espai de cuina per gaudir de la gastronomia amb productes locals.
Davant l’entusiasme en veure que cada vegada hi ha més iniciatives per promoure els productes del territori: aplicacions per als mòbils, activitats com el “Benvinguts a pagès”, vendes en línia… des de Bellaguarda han volgut també contribuir a aquesta divulgació organitzant per primera vegada una Mostra Gastronòmica de l’Oli i la Tòfona que ha comptat amb un espai de mercat i cuina de proximitat, i que s’ha celebrat aquest diumenge, 23 de febrer.
La Mostra Gastronòmica, també ha comptat amb un espai de mercat de productes de proximitat, i un espai de cuina on han participat cuiners de prestigi, com Jordi Pallàs, responsable del Restaurant Aimia de Lleida i Lluis Bonillo de l’Aula Gastronòmica i professor de l’Escola d’Hostaleria de Lleida.
També els productors de tòfones i la cooperativa de l’oli han realitzat una prèvia presentació dels seus productes.
Altres activitats han estat l’esmorzar de brasa i Oli d’oliva Verge Extra a la Cooperativa del Camp de Bellaguarda, la sortida al camp d’alzines per poder gaudir del treball dels gossos tofonaires en la cerca d’aquest apreciat fong, un vermut musical i la presentació del nou projecte d’emprenedoria agroalimentària a càrrec de Ramonetto Licors.