El 22è Sardanadal i la pujada del pessebre al cim dels Bessons, aquest cap de setmana a les Borges

Aquest dissabte, 22 de desembre, a les 18 hores, torna el tradicional Sardanadal al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, de la mà de la ja consolidada Orquestra Selvatana. Enguany arriba a la 22 edició i comptarà amb les exhibicions de la Colla del Casal de la gent gran i de la colla Brut Natura. Així mateix, aquest diumenge, 23 de desembre, es durà a terme la pujada del Pessebre al cim dels Bessons.

Com a novetat, durant el 22è Sardanadal es representarà una sardana d’estrena dedicada als 20 anys de la colla Brut Natura. D’altra banda, la Cobla també farà sonar la sardana destinada als 25 aplecs de les Borges i altres cançons dedicades als sardanistes de les Borges.

A les 23 hores hi haurà el gran concert i el ball de nit al Pavelló de l’Oli amb un preu de 6 euros per entrada. Durant el concert de nit es realitzarà un sorteig de lots de Nadal que anirà amb el número de l’entrada.

El 22è Sardanadal està organitzat per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb el patrocini de l’Ajuntament de les Borges i la col·laboració de l’empresa Grafix digital.

Per la seva banda, el Centre Excursionista Borges – Garrigues ha organitzat per als més menuts la pujada del pessebre al cim dels Bessons. L’activitat iniciarà a les 10.30 hores al local de l’entitat (al carrer Catalunya, damunt del poliesportiu Francesc Macià) amb la creació de les figuretes del pessebre i, a continuació, tots els participants aniran en cotxe fins al Pla del Pepe, des d’on es realitzarà l’ascens al cim dels Bessons i es renovaran les figures del betlem de l’any anterior.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>