Jornada: “Amb mirada de dona: construint un país sense fer soroll”

Organitzada per la Federació d’associacions de dones de les Garrigues en col·laboració amb l’Associació de dones “El Roure”, i l’Ajuntament de la Granadella, i amb el suport del Consell Comarcal de les Garrigues, i l’Institut català de les dones, aquest diumenge, 19 de setembre, ha tingut lloc la Jornada: “Amb mirada de dona: construint un país sense fer soroll”.

La presidenta de la Federació d’Associacions de dones de les Garrigues, Tere Garsaball, ens ha explicat les activitats que han dut a terme al llarg de la jornada celebrada al centre cívic de la Granadella:

17.00 h Acte inauguració.
17.15 h Xerrada “La guerra civil amb mirada de dona a través del llibre Pa, crosta i molla”, a càrrec d’Assumpta Montellà.
18.00 h Reconeixement a les dones de les Garrigues.
18.45 h Obra de teatre “Per molts anys, Assumpta”, a càrrec del grup de teatre Rellotge de sorra garriguenc (RSG).

  • Exposició “10 dones 10”. El treball de les dones en la construcció d’una casa, d’un poble, d’una comarca, d’un país ha estat silenciat. DONEM-LES-HI VEU!.
  • Exposició “Ahir i avui: la violència mirem-la de cara”. Reflexió de les violències patides per les dones grans abans i ara.

La trobada, que se celebra cada any en una població diferent de les Garrigues, es configura com un espai de sensibilització envers la igualtat dels homes i les dones.