La biblioteca de les Borges regala llibres per Sant Jordi

El bon temps ha acompanyat aquest dimarts la capital de les Garrigues que ha iniciat la diada de Sant Jordi regalant llibres al parc del Terrall. Es tracta d’una iniciativa gentilesa de la Biblioteca Municipal Marquès d’Olivart en què l’equipament ha deixat a disposició dels usuaris desenes de llibres descatalogats, de temàtiques i estils diversos, per compartir-los i regalar-los als amants de la cultura i les lletres.

La diada ha començat amb la visita institucional de l’alcalde Enric Mir als avis de la residència assistida Les Garrigues, on ha repartit roses entre els usuaris i treballadors. Així mateix, a les 12 hores, ha tingut lloc al mateix parc del Terrall un concert de música tradicional organitzat per la regidoria de Cultura amb l’actuació del duet pirinenc La Sonsoni; un grup format per Elias Porter i Pep Lizandra que ha tocat i adaptat cançons i danses tradicionals de l’Alt Pirineu. 

Entrada la tarda, els carrers de les Borges s’han omplert de gent que ha visitat les diverses parades de roses i llibres i, a les 18 hores, la companyia Traüt Espectacles ha dut a terme l’espectacle ‘El Carroconte de Sant Jordi’.