Presentació del llibre ‘Dona(‘m) Veu’ del Cor Euridice

La Sala Arts 25400 de les Borges Blanques ha acollit aquest dijous, 25 d’abril a les 20 hores, la presentació del llibre ‘Dona (‘m) Veu’ del Cor Euridice. La presentació s’emmarca dins dels actes l’Abril Cultural i ha anat a càrrec del periodista Miquel Andreu Pons. D’altra banda, avui tindrà lloc al mateix espai l’acte de presentació del llibre ‘Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures’ escrit per Sergi Sol i publicat per Ara Llibres.

Dona’(m) Veu és una selecció de les composicions escrites amb motiu del 25è aniversari del Cor Euridice, efemèride que la formació va celebrar l’any passat amb l’organització de diversos concerts i que ha estat guardonada amb el premi Josep Anselm Clavé del Cant Coral 2018 en la categoria d’Innovació.

Segons la directora del cor, Dolors Ricart, el projecte és una aposta per la creació, un símbol de projecte col·laboratiu, de contemporaneïtat i de què la veu femenina és tan diversa i potent com al resta.

Caramelles i Cicle Baldufa, el dissabte

Així mateix, aquest dissabte la regidoria de Cultura ha organitzat una Cantada de Caramelles a càrrec de la Massa Coral Els Cantaires de Juneda. De 10 a 13.30 hores els cantaires recorreran els carrers de la ciutat amb les seves populars cançons. En concret, realitzant una dotzena de parades i acabaran a la plaça 1 d’Octubre on realitzaran la popular cantada final. A la tarda, torna el Cicle Baldufa amb l’obra ‘El Petit Príncep Feliç’ d’Òscar Wild representada per la Companyia de Comediants La Baldufa. L’espectacle tindrà lloc a les 17 hores al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques.