Enric Mir reescollit alcalde de les Borges

Els 8 vots dels regidors de CIU reescolleixen a Enric Mir com a alcalde de les Borges Blanques. En la que serà la seua segona legsilatura al capdavant del consistori, Enric Mir afronta el nou mandat amb l’experiència dels 4 anys anteriors i amb il·lusió per a enfrontar-se als nou reptes que tenen per endavant.

Convergència i Unió encara la nova legislatura amb un equip amb cares noves, com el cas d’Ariadna Salla, la regidora més jove, que afronta aquest nou repte  amb la intenció d’apropar i involucrar més els joves amb l’ajuntament.

El consistori el completen els 4 regidors d’ERC i 1 de la CUP. Salvador Noguera, cap de l’oposició, s’ha compromés en nom d’ERC “a dur a terme una oposició constructiva”, a més d’estar “al servei del poble de les Borges i del procés d’independència de Catalunya”.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>