Presentació del pla estratègic pel futur del sector de l’oli a Lleida

GLOBALleida ha presentat aquest dimecres al matí, a les instal·lacions del CEI de les Borges Blanques, el primer document estratègic pel sector de l’oli a Lleida, sota el títol “Estudi de Diagnosi i Propostes per la Millora de la Competitivitat del Sector Oleícola a la Província de Lleida”, en el que es destaquen les principals tendències i canvis en el negoci que afecten a la seva competitivitat.

Davant d’una cinquantena de representats de les principals empreses relacionades d’aquest sector, l’alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir, acompanyat del conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró, han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents i presentar l’acte per donar a conèixer les conclusions d’aquest estudi, que compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i els Fons Socials Europeus (FSE).
Les conclusions defineixen un pla d’actuacions que permeti dinamitzar el sector i reforçar la posició competitiva de les empreses que en formen part, i s’ha defensat el paper dels clústers en la cohesió dels sistemes productius.
L’estudi que s’ha presentat avui, s’ha fet a partir d’una mostra de 35 empreses, d’un total de 90 relacionades en aquest sector, a partir de les que s’ha desgranat detingudament el resultat de l’anàlisi centrat en la producció, fabricació o la distribució de l’oli.

Categoria: Política
Etiquetes: , ,

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>