L’Ajuntament de les Borges instal·larà pilones en dos carrers per evitar la circulació de vehicles

L’Ajuntament de les Borges ha aprovat aquest dimecres, 6 de març, la instal·lació de dues pilones automàtiques al carrer del Carme i al carrer Nou per tal d’evitar la circulació de vehicles durant les hores que el trànsit rodat estigui prohibit.  

Es tracta d’una mesura per evitar la circulació de vehicles ja que,  malgrat que ambdós carrers es van reurbanitzar l’any 2009, i des d’aleshores són semipeatonals, la regulació de la circulació a través d’un semàfor i la corresponent senyalització no han estat mesures suficients per impedir el pas dels cotxes durant les hores en què els carrers són exclusivament peatonals.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de les Borges, amb l’aprovació del veïnat, ha considerat necessària la instal·lació de dos pilones automàtiques que s’ubicaran a l’inici d’ambdós carrers i es podran activar per control remot i també a través de dispositius mòbils. A més a més, per tal de garantir la seguretat, les pilones tindran uns leds verds i vermells que indicaran en tot moment quan estiguin en funcionament. 

La instal·lació de les pilones té un cost de 13.777,06 euros (IVA inclòs) i es preveu que estiguin disponibles en els propers mesos.


Fotografia de l’inici del carrer del Carme i del carrer Nou on s’hi instal·laran les pilones.