Arriba la IV Ruta de la Tapa de les Borges, amb la participació de 12 bars

La capital de les Garrigues tornarà a acollir, a partir d’aquest divendres, 13 de juliol, la Ruta de la Tapa, un certamen que enguany ja arriba a la 4a edició i que compta amb la participació d’una dotzena de bars borgencs que oferiran la tradicional oferta de “tapa més quinto”, per només dos euros i mig.

La ruta 2018 tindrà lloc els dies 13, 14, 20, 21 i 27 de juliol i hi prendran part els següents establiments: bars Arbequi@; bar Ari’s; bar de vidre; bar els jardins; bar Memphis; bar Mònico; bar-restaurant típic Kanandreu; bar Sancho; cerveseria O’Brothers; La Pota Blava; la Tertúlia; i Tasca la Taca.

A més a més, el darrer dia, divendres 27 de juliol, entre les 20 i les 24 hores, es durà a terme un sorteig a la Placeta del Terrall on es rifaran 3 premis de 100 euros en vals per bescanviar als establiments adherits. El mateix divendres, tots els bars participants muntaran paradeta de pintxos, amb taules i cadires al Terrall, on es durà a terme una festa amb música en directe. D’altra banda, tots els participants que omplin el passaport de la ruta, amb 6 segells diferents, que certificaran haver gaudit com a mínim de la meitat dels 12 establiments col·laboradors, aconseguiran un premi directe en forma de samarreta oficial de la IV Ruta de la Tapa de les Borges.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha declarat que “aquesta ja serà la 4a edició d’aquesta iniciativa que any rere any ha millorat la seva rebuda, i ha anant incrementant progressivament la participació del públic i la degustació de tapes de gran qualitat. Per tot plegat, estem molt satisfets de contribuir a dinamitzar l’economia local i a promocionar la potent oferta gastronòmica dels nostres establiments”.

El certamen ha estat organitzat per l’Ajuntament de les Borges Blanques amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de la Diputació de Lleida.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>