El lliurament d’orles de l’Institut Josep Vallverdú omple el pavelló de l’Oli de les Borges

El divendres 24 de maig de 2024, el pavelló de l’Oli de les Borges Blanques es va omplir de gom a gom, aplegant més d’un miler de persones, per acollir la Festa de Comiat de 2024 de l’Institut Josep Vallverdú.

Tal i com havia succeït fins a 2020, l’any d’esclat de la pandèmia de la Covid-19, la festa va recuperar un format únic aplegant totes les promocions que enguany es graduen a l’institut. És a dir, l’alumnat de 4t d’ESO, el dels diferents cicles formatius de grau mitjà i superior, així com també el de 2n de Batxillerat.

Com ja és tradició, l’acte va estar presidit per la directora del centre, Núria Sabaté, així com també pel president de l’AFA, Joan Triquell, que van estar acompanyats del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, així com també de la regidora d’Educació de l’ajuntament de les Borges Blanques, Vanessa Martí.

Al marge de les intervencions de la taula d’autoritats, l’acte es va completar amb el lliurament d’orles tant a l’ESO, als cicles formatius com al batxillerat, que van anar acompanyades d’un repàs fotogràfic del pas d’aquest alumnat pel centre així com també d’una emotiva intervenció d’un grup d’alumnes en representació dels seus companys de promoció.

La Festa de Comiat, que va ser retransmesa en directe per Les Borges TV, es va cloure amb el lliurament dels premis als treballs de recerca Àngel Giné, que arribaven a la seva vint-i-dosena edició, així com també de les beques a l’excel·lència acadèmica Carlos Chesa, que enguany complien el seu dotzè aniversari.