Els cossos policials de les Borges realitzen dispositius conjunts per evitar robatoris i minimitzar l’activitat delictiva

Des d’aquest passat divendres, la Policia Local de les Borges Blanques i els Mossos d’Esquadra realitzen dispositius conjunts per tal d’evitar robatoris en interiors de domicilis i dissuadir els furts en cultius d’ametllers i oliveres. Es tracta del tercer any consecutiu que es du a terme la col·laboració que pretén minimitzar l’activitat delictiva, i que  està prevista que s’allargui fins després de les festes de Nadal.

Els controls es realitzaran aleatòriament i es maximitzarà la presència policial en diversos punts com ara la zona comercial, on darrerament s’ha detectat la presència de bitllets falsos, i les entrades i sortides del municipi, així com també la zona de cultius d’ametllers i d’oliveres de la comarca.

Segons ha explicat el caporal en cap de la Policia Local de les Borges, Alfons López, durant els mesos d’hivern es constata un augment de l’activitat delictiva que ve motivada, en gran part, per la reducció de les hores de llum solar. Així mateix, López ha valorat molt positivament la iniciativa: “el fet de treballar conjuntament ens permet tenir una visió més profunda de la problemàtica social, alhora que ens ajuda a crear sinergies entre ambdós cossos policials i a compartir estratègies de treball”.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>