Prop de 200 persones gaudeixen de la sardinada popular a Mas Blanch i Jové

Aquest dissabte,17 de novembre, el celler Mas Blanch i Jové ha ofert una sardinada popular gratuïta de 10am a 1pm amb tast de vins i oberta a tothom. També s’ha pogut tastar el primer oli verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

L’esmorzar ha estat entre tines plenes de vi en plena maceració, ja que el celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes.

Durant mes d’un més s’ha veremat a mà els 70.000 kg. de raïm procedent de les 17 Ha. de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d’altura, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles. La collita d’enguany ha estat excel·lent. La vinya que es va plantar fa 5 anys i les bones condicions climatològiques d’enguany han suposat un augment tant en quantitat com en qualitat. 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>