Finalitzen les reformes del nou Centre d’Entitats de les Borges

Amb un aforament per a 159 persones i espai per allotjar fins a 6 associacions del municipi, la reforma del nou Centre d’Entitats de la capital de les Garrigues ja és una realitat.

El cost final de les obres ha estat de 51.007,52 euros, IVA inclòs, que han estat finançades per la Diputació de Lleida. La inversió contempla els treballs d’enderroc, l’adequació de les sales, la reforma de l’exterior de l’edifici, la instal·lació elèctrica, entre d’altres. En concret s’hi han construït 6 sales d’entre 13,20 i 24,11 metres quadrats de superfície útil. A més a més, amb la reforma, l’edifici també compta amb un parell de banys, una sala comunitària i un magatzem.

Amb aquesta intervenció, l’Ajuntament de les Borges Blanques dona resposta a la demanda continuada per part d’entitats del municipi, de proveir-los d’un espai on poder realitzar la seva activitat.

Està previst que el Centre d’Entitats pugui inaugurar-se la propera tardor, després que el consistori adeqüi les estances interiors proveint-les de mobiliari i altre equipament imprescindible, en funció de les necessitats dels futurs usuaris. 

Cal recordar que l’Escorxador Municipal, situat a l’avinguda de les Garrigues, s/n, ja fa molts anys que no funcionava com a tal i que, en els últims temps era utilitzat com a magatzem de la brigada municipal, per l’associació de caçadors i de gossera municipal.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>