Els alumnes de la Llar d’Infants de les Borges representen les figuretes del pessebre

Els alumnes de la Llar d’Infants Municipal de les Borges Blanques han representat aquest dimarts, 19 de desembre, el seu particular conte de Nadal, que aquest any s’ha basat en la cançó de les figuretes del pessebre.

L’espectacle que ha aplegat pares, mares, padrins, padrines i altres familiars al poliesportiu del recinte escolar, decorat per a l’ocasió, amb un arbre de Nadal al centre, diferents caixes que simulaven regals, i totes les típiques figures del naixement, en el que hi havia representats la majoria d’oficis i personatges com els ferrers, picapedrers, fusters, botiguers, pastorets, caçadors, corderets, músics, la dona que fila, la que porta ous i la que renta roba, els patges reials, angelets, dimoniets, a més a més de l’infant, Josep i Maria.

D’aquesta manera, la cinquantena d’infants, acompanyats de les educadores del centre, porten un mes preparant aquest conte de Nadal, a través del qual han aprés tradicions, una certa disciplina, saber estar i treball en equip, amb el que han acabat representant aquest festival amb el que gairebé clouen el trimestre acadèmic. En finalitzar l’espectacle, els assistents han pogut gaudir d’una mica d’esmorzar, amb pica-pica i coca amb xocolata per a tothom.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>