Finalitza l’arranjament del carrer Santa Vedruna, a l’entorn de l’església de les Borges

Les Borges Blanques ja ha finalitzat els treballs d’arranjament del carrer Santa Vedruna, ubicat al Centre Històric de la població,  al costat de l’església, que forma part d’una actuació de reforma de l’entorn més turístic de la capital garriguenca, juntament amb la urbanització de la plaça Abadia i del carrers Abadia i Carnisseria.

Les obres es van iniciar a mitjans d’abril i les ha executat un constructor local per un import final de 65.084,52 euros, IVA inclòs.  en haver estat l’oferta que va obtenir la millor puntuació de les que es van presentar per a la realització de la millora.

Pel que fa al detall dels arranjaments que s’hi ha dut a terme, destaquen la substitució dels paviments existents i l’anivellament de la calçada i les voreres amb materials similars als utilitzats a la plaça Abadia, al carrer Abadia i al carrer Carnisseria, amb la finalitat d’integrar tot l’àmbit al voltant de l’Església de l’Assumpció de Maria i l’alineament de la façana d’aquesta. També s’ha dut a terme la substitució de la claveguera, que ha comportat la millora de la subbase del paviment del carrer, ja que en obrir es va detectar que l’antic era de poca qualitat i hauria donat problemes en poc temps. Igualment, també s’han substituït finalment les escomeses d’aigua potable de totes les vivendes del carrer, ja que amb els treballs es va constatar que encara eren de plom i molt antigues.

L’actuació està inclosa dins del Pla de Barris i permet seguir recuperant i millorant el conjunt del nucli antic borgenc, i alguns dels seus punts més visitats de la població. El carrer Santa Vedruna connecta el carrer Marqués d’Olivart amb el carrer Nou, amb una amplada mitja de 8,8 metres i una longitud de 49,60 metres. Així, els treballs s’han realitzat en una superfície de 437,63 m2, on s’ha renovat completament la calçada de 6,20 metres d’amplada i les voreres d’1,30 metres d’amplada.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>