Franquicias La Piemontesa oferirà oli d’oliva arbequí gràcies a l’acord amb la Cooperativa Arbequina i Secció de Crèdit d’Arbeca
L’empresa Franquicias La Piemontesa ha tancat un acord amb la Cooperativa Arbequina d’Arbeca i Secció de Crèdit, segons el qual adquirirà aproximadament un 15% de la collita de l’entitat que servirà per abastir la xarxa de restaurants de la companyia a tot l’Estat. Gràcies a aquesta col·laboració, els establiments de La Piemontesa oferiran un producte de qualitat, que forma part de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Les Garrigues. A més, aquest oli, producte essencial de la Dieta Mediterrània, amb un toc de baixa acidesa i amb característiques organolèptiques i amb una gran quantitats de propietats, tan pel seu consum en cru, fregit o guisat, s’utilitzarà per la base dels plats de la carta que s’elaboren des de l’obrador de Lleida. L’acord permetrà disposar d’un producte de qualitat de la terra, ja que es tracta d’un oli d’oliva arbequí de la comarca de les Garrigues, que es donarà a conèixer als restaurants d’aquesta firma de tot l’Estat. L’oli de la Cooperativa Arbequina es destinarà tant per a l’elaboració dels plats, com per a la distribució als establiments de restauració.
El model de negoci de la Piemontesa ha estat implantat per Juan Manuel Chacón, amb 30 anys d’experiència en el sector i fundador de la cadena de restaurants italians ‘La Tagliatella’, de la que fou propietari fins el 2006. El 2012 va crear Franquicias La Piemontesa, un concepte de negoci de capital 100% espanyol, basat en un model de restauració italiana organitzada, de fàcil gestió i alta rendibilitat amb la garantia d’un producte de primera qualitat elaborat de forma artesanal. La cadena de restauració, en ple procés d’expansió, compta ja amb més de 20 establiments a tot el territori espanyol.