L’Agrupació de Comerciants de les Borges sorteja carros i bosses reutilitzables de la compra

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha començat aquesta setmana un sorteig de carros i bosses reutilitzables de la compra, amb la voluntat d’incentivar el reciclatge i per tal de celebrar l’arribada de la primavera i Setmana del Comerç a Catalunya.

Segons ha exposat la presidenta de l’Agrupació, Montserrat Pijuan, “la promoció que es durà a terme als 35 establiments adherits a l’entitat, amb el sistema de butlletes rasca i guanya, entre el 12 i el 24 de març d’aquest 2018”.

Així, les 1050 bosses reutilitzables premiades s’entregaran en el mateix comerç on es lliuri la butlleta agraciada, mentre que els 35 carros de la compra premiats s’entregaran en un acte conjunt el dissabte, 24 de març, a les 14 hores, a la Plaça porxada de la capital de les Garrigues.

Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha volgut agrair a l’Agrupació de Comerciants que hagin organitzat una campanya que, a més a més de contribuir a promocionar el potent teixit comercial borgenc, contribueix decisivament a eliminar les bosses de plàstic i a preservar el Medi Ambient.

Aquesta és una campanya que s’està duent a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues, la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>