La Llar d’Infants Municipal Joan XXIII de les Borges inicia el curs amb 51 alumnes

La Llar d’Infants Municipal Joan XXIII de les Borges Blanques ha començat el curs escolar amb 51 alumnes inscrits, a l’espera que en els propers mesos arribin a la seixantena. En ple període d’adaptació, l’escola d’educació infantil de primer cicle s’endinsa a treballar la tardor des de l’experimentació a través dels sentits.

La directora del centre, Mònica Cifuentes, ha explicat que actualment l’escola compta amb 29 nens i nenes d’entre 2 i 3 anys; seguits dels 21 infants d’entre 1 i 2 anys i un nadó inscrit de menys d’un any, tot i que està previst que, properament, el grup de nadons augmenti fins a arribar als 8 alumnes de capacitat.

La responsable educativa ha recordat que la Llar d’Infants Municipal de les Borges és una escola de dues línies, compta amb dues classes per curs, i prioritza l’educació de qualitat més enllà de la quantitat: “apostem per una educació de qualitat respectant els ritmes de cada infant i establint unes rutines diàries per potenciar l’autonomia dels nens i nenes que els ajudaran a la seva formació posterior”.

La directora de la llar ha recordat que, tot i que el curs escolar va començar el passat 12 de setembre, “el període d’adaptació és progressiu i es fa pensant tant en els alumnes com en les seves famílies, practicant les rutines més bàsiques perquè els infants trobin aviat seguretat i confiança en la nova situació”.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>