Les Borges participa en el concurs Garrigues en Flor 2018

L’Ajuntament de les Borges participa en el concurs Garrigues en Flor, que impulsa el Consell Comarcal de les Garrigues a partir del 19 de maig i fins al 3 de juny. Aquest dimarts finalitza el procés d’inscripcions que es poden formalitzar a cada ajuntament o per Internet omplint una butlleta a través del web del Consell.

La segona edició del concurs Les Garrigues en Flor s’emmarca en el pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, dins d’una campanya per ornamentar els pobles i el paisatge garriguenc com a un indicador de qualitat de vida per a la població local i, per millorar la imatge dels municipis com un element d’atracció per als turistes.

La participació està oberta a tots els Ajuntaments, grups de veïns i col·lectius diversos, persones a títol individual, establiments i comerços que decorin els seus balcons, carrers i façanes, amb flors i plantes naturals autòctones.

Els premis es divideixen en dues categories, una pels ajuntaments i l’altra per als veïns de les localitats. Aquesta darrera categoria atorgarà tres premis del jurat: al millor carrer, a la millor casa i a la segona millor casa. També hi haurà un quart premi a la millor casa establert per votació popular. Aquesta votació es realitzarà de forma telemàtica fins a l’11 de juny, a través del Facebook (facebook.com/turisme.garrigues).

Per atorgar els guardons, consistents en productes de les Garrigues i en una jornada tècnica sobre el paisatge urbà en el cas dels ajuntaments, es tindran en compte els criteris d’originalitat i impacte visual, la composició i la proporció dels espais decorats, la qualitat artística i el disseny i, l’harmonia de colors sobre els mateixos.

D’altra banda, el pròxim dijous, 17 de maig a les 20 hores, tindrà lloc al Centre Cívic de la Plaça de l’1 d’Octubre, una conferència sobre tabac i tabaquisme organitzada per l’Associació Amics del Terrall. La conferència col·loqui correrà a càrrec del Doctor Francesc Abella i Pons, psicòleg i coordinador de la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital Santa Maria de Lleida.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>