Banus Duo

L’església de Sant Joan Baptista dels Torms ha acollit aquest dissabte, 24 de juliol, el concert de Banus Duo.

Aquest és el primer any que la població participa al Garrigues Guitar Festival ‘Memorial Emili Pujol’, la trobada internacional d’instruments de corda polsada de les Garrigues que serveix per donar a conèixer artistes del panorama musical actual a la vegada que es recupera i es difon la figura i el treball musicològic realitzat pel mestre pedagog Emili Pujol al llarg de la seva vida.

Banus Duo, format per Laia Santamaria – clarinet i Laura Fontanals – guitarra, presenta el seu segon projecte anomenat Inèdit, que posa en relleu l’original combinació sonora que formen el clarinet i la guitarra, i dona veu als compositors de casa nostra. Són cinc peces de cinc compositors catalans del segle XXI, dues de les quals estan dedicades específicament per a la formació escrites per José Galeote i Jordi Cornudella, i les obres dels guitarristes i compositors Jaume Torrent, Glòria Villanueva i Feliu Gasull.

El proper concert anirà a càrrec del guitarrista Izan Rubio i tindrà lloc el divendres 6 d’agost, a l’església de Sant Salvador de Torrebesses.