Duo Aramai

El Garrigues Guitar Festival dedicat a Emili Pujol torna a les Garrigues un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diferents concerts en indrets singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

Aquest dissabte, 17 de juliol, el Duo Aramai format per la soprano Adriana Aranda i el guitarrista Simón Maisano, han presentat “Paisatges de Llatinoamèrica” a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové.

Enmig de la natura, obrirem la porta a un viatge per Llatinoamèrica i els seus inesgotables paisatges, fent un recorregut entre l’Argentina de Gustavino, un amor contemplatiu en dotze petits quadres sonors d’algunes de les flors més característiques, i el Brasil de Villa-Lobos i Ovalle, dues generacions que evoquen la commoció humana des de visions del món, personal i impersonal, amb les diferents formes d’entendre l’amor.

Així mateix, l’escultora Marta Pruna, ha col·locat davant del celler, la seva obra “Agrair l’Instant”. Una peça del Camí dels 7 Sentits que formarà part temporalment de La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. A través d’aquesta obra, Pruna vol copsar l’eternitat com una experiencia de l’instant, el present etern. Una abraçada amb tots per fer memoria i recordar-nos que la poesía és cada possibilitat del cada dia.

Els assistents, abans o després del concert, han pogut també aprofitar per visitar l’Espai Saó del celler que acull l’exposició temporal “Diàlegs amb la terra” de l’artista Joanpere Massana fins al mes de setembre, així com les altres obres que es troben permanentment exposades a dins del celler.

La vetllada ha anat maridada amb dos dels vins ecològics i de muntanya del celler Mas Blanch i Jové.