Biosca & García Duet

Aquest diumenge, 10 de juliol al vespre, es va inaugurar l’11è Garrigues Guitarfest, Memorial Emili Pujol, amb el pati del Casal Marino de les Borges Blanques ple per assistir a l’espectacle oral a ritme d’acords a càrrec de Biosca & García Duet, format per Jordina Biosca (narradora) i David García (guitarra clàssica). Barbaritats relatades per l’actriu Jordina Biosca ressaltades amb les sis cordes de la guitarra de David García. Una explosió per als sentits que no va deixar ningú indiferent.

La inauguració de l’11è Garrigues Guitarfest va comptar amb la presentació del president del Consell Comarcal, Jaume Setó i de l’alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau..

Del 10 de juliol al 27 d’agost, els acords per a guitarra tornen a omplir l’11è Garrigues Guitarfest, Memorial Emili Pujol, organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues amb el suport d’ajuntaments de la comarca. Enguany, Arbeca, les Borges Blanques, el Cogul, els Torms, Espluga Calba, Granyena de les Garrigues, la Floresta, la Granadella, la Pobla de Cérvoles, Torrebesses i Vinaixa seran testimonis presencials de les més altes figures locals i internacionals de les cordes polsades.

La següent de les actuacions serà aquest divendres, 15 de juliol a les 20.00 h, a càrrec d’Ana Maria Iordache, una de les guitarristes clàssiques romaneses més destacades de la seva generació nascuda. Iordache actuarà a l’Església de Sant Salvador de Torrebesses on presentarà un recorregut de grans mestres entre segles: De Bach i Scarlatti fins a Llobet i Albéniz.