Cloenda de la 8a edició del Garrigues Guitar Festival amb Scaramouche Jazz Quartet

El darrer concert de la 8a edició del Garrigues Guitar Festival, Memorial Emili Pujol, ha tingut lloc aquest dissabte, 24 d’agost, al celler Vinya els Vilars d’Arbeca, de la mà de Scaramouche Jazz Quartet amb ‘Golden Arrow’.
Com a novetat d’enguany, des del Consell Comarcal de les Garrigues s’ha volgut reivindicar internacionalment la figura d’aquest mestre universal, complementant el Simpòsium Emili Pujol, que es realitza des del 2012, amb dues iniciatives, un curs i un concurs.

El Campus Emili Pujol – Guitar Clínic és un innovador curs de recerca en l’equilibri cos i ment combinat amb l’estudi tècnic de guitarra clàssica sota la filosofia pedagògica del mestre Pujol. D’altra banda el Certamen Internacional de Guitarra Emili Pujol, s’ha realitzat amb el propòsit de donar a conèixer la seva obra compositiva, la qual gran part va ser creada al Mas Janet, la seva masia pairal ubicada entre la Granadella i Torrebesses.

Scaramouche aconsegueix mantenir la flama del Jazz Manouche, a estones tornant a les essències i en altres sacsejant-lo per transformar-lo en quelcom nou aferrant-se al virtuosisme de les seves guitarres, a la calidesa i la capacitat improvisadora de la veu i caminar ferm i decidit del contrabaix.