Una vintena d’escriptors participen en el 2n Festival de Novel·la Negra de les Borges Blanques

El segon Festival de Novel·la Negra, les Borges Negres, començarà aquest divendres, 16 de març, a la capital de les Garrigues. Després de la bona acollida de la primera edició, aquest any el festival arriba carregat de novetats, entre les que el primer dia ja destaquen un berenar popular de benvinguda i la presentació de la sèrie de llibres infantils del Capità 47.

Però aquest any, l’escriptora i coordinadora de les Borges Negres, Ramona Solé, ha incorporat una segona jornada conduïda per la televisiva Mariví Chacón, que es durà a terme dissabte amb 5 taules rodones, un tast d’olis i un de vins,  i l’entrega de premis del concurs de relats de temàtica criminal, inspirats en Manuel de Pedrolo per celebrar el centenari del seu naixement, a càrrec de la comissaria de l’Any Pedrolo, Anna Maria Villalonga i la regidora de Cultura borgenca, Ariadna Salla.

El dissabte es completarà amb una entrevista a Sebastià Bennasar per parlar de les noves col·leccions de novel·la negra de l’editorial Pagès Editors, a més a més de la possibilitat de comprar llibres i de que diversos dels seus autors els signin personalment durant les jornades. Amb tot, com l’any passat, tots els actes es faran a la Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques.

Així, el cartell de participants d’aquesta segona edició està integrat pels escriptors Laura Bernis, Montse Sanjuan, Laura Gomara, Rafa Melero, Raquel Gámez, Isidro Garrido, Xulio Ricardo Trigo, Ludmilla Lacueva, Susana Hernandez, Jordi Dausà, Ariadna Herrero, Biel Cussó, Sebastia Bennassar, Anna Maria Villalonga, Ramona Solé,  Vladimir Hernandez, Toni Hill, Xavier Zambrano. Igualment, la periodista Mariví Chacon, els representants editorials Maria Carme Rafecas i Miguel Angel Diaz, els editors Marc Moreno i JR Armadàs, la lletraferida Charo González i el professor de l’institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques, Josep Ma Audí, completen el ventall de col·laboradors del 2n Festival de Novel·la Negra.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>