Crònica CE Manresa (0) FC Borges (0)

“El Borges empata al camp del líder deixant-se dos punts que mereixia per joc i ocasions”

Sortida del FC Borges cap al Bages per enfrontar-se al líder, el CE Manresa. Un Borges ben plantat ha iniciat el partit sense complexos i no ha deixat maniobrar als locals. Els centrals blancs han collat al golejador Noah, que no ha pogut jugar cap pilota.

S’acaba la primera part, amb el resultat inicial de 0-0, sense cap ocasió pels dos bàndols i on només es pot destacar un xut del jugador garriguenc Torné des de la frontal. La pilota ha passat fregant el travesser de Pol Busquets que junt amb el porter borgenc Xammar han estat uns mers espectadors del partit.

Comença la segona part amb un Borges molt incisiu i al minut 47, Torné, engalta un xut fort que s’estavella al pal de Pol Busquets.

A partir d’aquí el partit és un monòleg per part blanca amb xuts del mateix Torné. Escapada d’Aitor que atura Pol Busquets amb gran estirada. També ho prova Dani Pujol i Nasser, però Busquets, treu les pilotes fora.
Mentrestant el Manresa només crea perill amb dues faltes executades per Manel Sala.

S’acaba el partit amb resultat de 0-0 i amb un Borges mereixedor dels tres punts, davant un líder apàtic, que no ha tingut ocasions però que ha defensat molt bé i amb un porter que els-hi ha donat l’empat.