Més de 250 participants en la 2a Marxa Heroica de Fulleda

Aquest diumenge, 4 de març, ha tingut lloc la 2a edició de la Marxa Heroica a Fulleda amb més de 250 participants. La marxa compta amb tres recorreguts, un de 31 km i dos més curts de 16,5 km i 10 km.

Aquesta nova edició ha arribat amb algunes novetats, especialment pel que fa al recorregut, que s’ha fet a la inversa de l’any passat i que inclou alguns punts de pas diferents, afegint més senders i passos per zones boscoses per tal d’augmentar lleugerament la duresa de la prova. Els participants d’aquesta prova de senderisme han comptat amb diferents avituallaments, assegurança, detall de benvinguda, entrepà i sortejos de regals en finalitzar la prova.

La Marxa Heroica, nascuda amb l’objectiu de dinamitzar i donar a conèixer aquesta singular població de les Garrigues està organitzada per l’Ajuntament de Fulleda, amb la col·laboració de Boira Experience.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>