Torna l’Abril Cultural a les Borges, amb Manu Guix, Toni Albà i Sor Lucía Caram com a caps de cartell

Aquest pròxim cap de setmana i per donar inici a l’Abril Cultural 2018, tindran lloc a les Borges Blanques una xerrada sobre diversitat sexual i de gènere, una conferència ètica i valors educatius, un taller de decoració de galetes, la presentació del llibre de Carla Giné, “Hivern Cremat”, el 2n Concert del 25è aniversari del Cor Eurídice i una cantada de Caramelles.

Amb tot, els plats forts d’aquest any arribaran el dilluns 16, amb una conferència a càrrec de Sor Lucía Caram, organitzada per la Penya Barcelonista i el consistori borgenc; el dissabte 21, amb l’actuació de Toni Albà, per la qual es poden adquirir entrades anticipades a 12 euros a l’Ajuntament; i el dissabte 28, amb el concert de Manu Guix, pel qual es poden adquirir entrades anticipades a l’Ajuntament, els infants a partir de 3 anys i fins als 11 a 3 euros, els joves de 12 a 35 anys a 5 euros, i el públic general a partir de 35 anys a 8 euros.

La primera activitat de la quarantena que hi ha programades, serà el pròxim divendres, 6 d’abril, amb la conferència “Ètica i valors com a motor de transformació. L’essència de l’educació”, a càrrec de Josep Ma Esquirol, organitzada pel Consell Comarcal de les Garrigues, a les 19.30 hores a la Sala Maria Lois de la Biblioteca de les Borges. Tot seguit, a les 20 hores al Centre Cívic de la capital garriguenca, hi haurà la xerrada “Els armaris pels abrics, sobre diversitat sexual i de gènere, a càrrec de l’Associació Colors de Ponent.

L’endemà, dissabte, 7 d’abril, a les 10.30 hores al Centre Cívic, la Griselda Estela impartirà un taller de decoració de galetes per a nens i nenes, pel que cal portar davantal i corró, i inscriure’s prèviament enviant un correu a l’adreça cultura@lesborgesblanques.cat, indicant el nom de l’infant i el taller a realitzar. A continuació, a les 12 hores a la Sala Maria Lois, l’escriptora borgenca Carla Giné presentarà el seu nou llibre “Hivern Cremat”, on relata la seva experiència personal sobre l’anorèxia i la superació d’aquesta malaltia. Per la tarda, a les 20 hores al Pavelló de l’Oli es durà a terme el 2n Concert del 25è aniversari del Cor Eurídice, que serà gratuït i comptarà amb la participació de l’Orfeó Terrall, el Cor de Joves de l’Escola de Música de les Garrigues i la Coral Garrampem.

Finalment, per acabar el cap de setmana, el diumenge, 8 d’abril, entre les 10 i les 13.30 hores la Massa Coral Els Cantaires de Juneda, “Lo Coro”, durà a terme la tradicional cantada de Caramelles pels carrers de la ciutat, amb la finalització del recorregut a la Plaça 1 d’octubre, amb les populars copletes, de creació pròpia.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>