18a Trobada de Puntaires a les Borges Blanques

Les Borges Blanques ha acollit aquest diumenge la tradicional Trobada de Puntaires anual, que enguany arriba a la 18a edició, organitzada per l’Associació de Dones la Rosada. L’acte, que acull puntaires d’arreu del territori, s’ha iniciat a les 10.00 hores del matí al Pavelló de l’Oli de la capital de les Garrigues.

Aquesta és una de les activitats amb més acollida de la ciutat. Segons ha declarat la presidenta de l’entitat organitzadora, Aurora Gutiérrez, enguany l’assistència ha estat d’aproximadament unes 600 puntaires, que venen d’arreu de Catalunya i l’Aragó amb els seus respectius acompanyants, a banda de la gent de les Borges que també s’hi atansa.

En el transcurs de la jornada s’ha servit un esmorzar popular per a les puntaires, a més a més de coca amb xocolata, i cafè amb llet per a tots els assistents de forma gratuïta. Cap al final del matí ha tingut lloc també l’habitual sorteig de tots els productes cedits pels establiments i l’Ajuntament de les Borges, que col·laboren amb aquesta festa de les Dones de la Rosada.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>