Presentació dels actes del Centenari del CF Juneda

El CF Juneda, que actualment milita a Segona Catalana, té previst organitzar tota una sèrie d’activitats per potenciar la seva imatge i celebrar el seu centenari:
– Per començar, a l’abril, es farà una taula rodona moderada pel periodista de TV3 Artur Peguera amb futbolistes i ex futbolistes junedencs, com ara Joel Álvarez, Ermengol Graus i Joel Huertas, i al maig Carles Folguera, director de la Masia del FC Barcelona, oferirà una xerrada sobre l’estructura i el funcionament del futbol base blaugrana.
– Al juny hi haurà un partit d’exhibició entre ex jugadors del club i un partit d’exhibició entre els veterans del FC Barcelona i els veterans del CF Juneda, així com un sopar de germanor amb persones que han estat d’alguna manera vinculades al club al llarg d’aquests anys.
– A l’agost tindrà lloc el 2n Torneig Amateur EF Intercomarcal, amb el CF Puigvertenc, CE Artesa de Lleida, CA Torregrossa i CF Juneda, i el Triangular de Festa Major Vila de Juneda, amb els equips encara per determinar. També per la Festa Major es podrà veure l’exposició documental i fotogràfica sobre els cent anys de futbol a Juneda.
– A l’octubre, el Torneig Benjamí de futbol 7 EF Intercomarcal Memorial Antoni Bosch, amb la participació de diferents escoles de futbol de ponent i del Barça i l’Espanyol.
– Al novembre es presentarà el llibre commemoratiu dels cent anys de futbol a Juneda, obra de Joan Cornudella i Pere Olivart.
– Per fomentar la projecció del club i la seva imatge, s’ha encarregat al Josep Rosinach la creació d’un himne. També està prevista l’actualització de l’escut i es farà un marxandatge especial per commemorar l’ocasió.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>