4t Concurs de relats breus de les Garrigues

Maria Mas, presidenta de l’Associació de dones l’Olivera d’Arbeca, Tere Garsaball, presidenta de la Federació de dones de les Garrigues, Carme Castelló, coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Lleida, Antoni Villas, president del Consell Comarcal de les Garrigues i Joan Simó, alcalde d’Arbeca han inaugurat el 4t concurs de relats breus de les Garrigues que ha tingut lloc aquest dissabte 6 d’octubre al centre cultural d’Arbeca.

Durant l’acte ha tingut lloc la xerrada “La lectura, un revulsiu”, a càrrec de la mestra Maribel Giné, s’han llegit els tres relats guanyadors “Mai m’oblidaràs” de la Núria Fonoll, “A la recerca del gènere perdut” de l’Assumpció Cornadó i “Blaus al cor” de la Raquel Perelló.

Per finalitzar la jornada s’han lliurat els premis a totes les persones participants i el Grup garriguenc Avstral  ha posat la nota musical a aquest tast de cultura, en femení.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>