Comença un nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària de les Garrigues

Aquest dijous, 4 d’octubre, ha començat un nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de les Garrigues i ho ha fet al Pavelló de l’Oli, tot i que la resta de conferències es continuaran celebrant al Centre d’Empreses Innovadores de les Borges.

Aquestes conferències que es duran a terme fins al proper mes de juny i que enguany comptaran amb una sortida cultural a Cervià de les Garrigues, tenen per objectiu promoure i difondre la cultura i el coneixement en general a escala universitària, amb una programació avalada per la UdL, el Consell Comarcal i el Centre d’Estudis de les Garrigues.

La primera de les sessions d’aquest curs, ha anat a càrrec de la borgenca Rocío González, qui ha parlat del seu llibre: “Con dos cojones. Ictus. Mi historia”, un llibre que relata la seva experiència personal amb aquesta malaltia que ha superat amb valentia.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>